Quantcast

Please Note...Members and Committee

Miniature Horse Talk Forums

Help Support Miniature Horse Talk Forums:

K

kaykay

Guest
mona

thank you! i cant figure it out because when i click on the link it works fine?? Ughh this is making me crazy! even the link above in your post works for me?? Im beginning to wonder if some "friends" have been messiing with it?????

kay
 

SunQuest

Well-Known Member
Joined
Dec 2, 2002
Messages
1,280
Reaction score
0
This is seeming to be a random problem. I am wondering if this has to do with the new virus that was going around last week that was attacking windows based servers.

I don't have any issues with the way it was, and we haven't changed this past year.

Thanks for letting us know as that may be a work around temporarily.
 

Mona

Well-Known Member
Joined
Aug 17, 2003
Messages
11,922
Reaction score
345
Location
Morson, Ontario, Canada
It may appear to be working for you guys because you have been visiting the site frequently, so it is in your computers "cache" or memory. Maybe if you delete all your temporary files and then restart your computer, and then go there, you will probably see what others are getting.
 

CountryHaven

Well-Known Member
Joined
Sep 27, 2003
Messages
1,231
Reaction score
0
The first link just worked for me, and I have not been there in months... (sorry guys, no offense meant. LOL). That's a strange sort of problem, being so selective like that. Sure makes it hard to correct.
 
Last edited by a moderator:

Denise

Well-Known Member
Joined
Nov 30, 2002
Messages
973
Reaction score
0
Thank you Mona. I have been getting that message for weeks thinking I was doing something wrong. Thank you very much, I now can get to the site.
 

Latest posts

Top