Jump to content
Sign in to follow this  
vickie gee

Posting pictures in the forums

Recommended Posts

I know at one time there were some instructions for posting pictures in the forums. I don't seem to be able to find them at this time. I really struggle with getting photos posted. I have pictures stored in hotmail, my pictures, and snapfish. Not sure which will will work as far posting to the forums and sales pages. Could sure use some help with HOW.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Get the URL of the photo you want to post.

 

The below directions, the code and url all have to be touching, all in a row. I may have to break it up in order for me to post it here to show you. But you string it all into one line. Like, codeYourURLandCodeAgain.

 

Type

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then right next to that, paste your URL that starts with http://

 

Then touching the end of the URL type this ---> [/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then right next to that, paste your URL that starts with http://

 

Then touching the end of the URL type this ---> [/img]

 

 

Hey I forgot how to post photos

http://i42.photobucket.com/albums/e329/MBhorses/FancyPantspintomare/IMAG0065.jpg i get this what do I do to get the photo to show up

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haleyfilly11email.jpg[/img]Haleyfilly11email.jpg

 

I can't seem to get this photo to work. Which line of code do I use from Photbucket?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh boy, gonna try this out and see what happens... I've not really been able to figure this out either. Sooooo, that's interesting, if I just copy and paste the pic from photobucket, it works?

 

 

 

th_SolFace2007.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another test.... trying something different...

SolFace2007.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't seem to be able to post photos with the new forum format. I used to have no problems, but now when I scroll on the toolbar options no 'hand' shows up. If I click on them, the screen just gets darker, but no options come up. Any ideas?? I have tried going to More Reply Options with the same results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×